Dansk

Velkommen!

spanish-class-photoHej og velkommen til sprogskolen for spansk ”Livit Immersion Center” og vores hjemmeside.
Lær spansk i México. Vi har åbent hele året. Alle vores kurser indeholder undervisning der er personligt tilpasset til netop dig og dit behov.

Vi er den førende sprogskole i spanskundervisning for fremmedsprogede. Skolen ligger i Puebla, der bl.a. er meget kendt for sin udprægede og hyggelige kolonistil her i México.

 

Vi tilbyder intensive spanskkurser året rundt. Kurserne indeholder følgende:

  • Du bor hos en lokal familie.
  • Tre måltider om dagen, 7 dage om ugen.
  • Intensiv og personlig tilpasset undervisning.
  • Undervisning i klasser med max. 4 personer.
  • Samtaleklasser én til én, om eftermiddagen.
  • Guidede ture i Pueblas historiske centrum.
  • Udflugter til steder udenfor Puebla.
  • Andre kulturelle aktiviteter.
  • Adgang til computer, samt trådløst Internet (WiFi).

Puebla nyder godt af det subtropiske højlandsklima. Klimaet her vil bedst kunne beskrives som, forår året rundt. Temperaturerne ligger typisk imellem 15 og 30 grader (celsius). Dette gør Puebla til en skøn destination, uanset formålet.

Puebla har ikke kun godt vejr, men også meget historie og kultur. Puebla bliver betegnet som den gastronomiske hovedstad i Mexico, fordi mange af de traditionelle retter kommer herfra. Det er retter som: Mole Poblano, Chalupas,
Chiles en nogada, Pipian, Tacos arabes, Cemitas og mange flere.

I din fritid vil du finde mange interessante steder at udforske i Puebla og området omkring byen. Følgende steder er inden for 1 times kørsel:

Atlixco, en by der er meget kendt for dens blomster, planter, ørred dambrug samt udsigten til Mexicos næststørste vulkan Popocatepetl, – en delvist aktiv vulkan med en højde på 5465 meter.

Cholula, en af de ældste byer i Mexico. Dette var en af Aztekernes største byer, før den spanske erobring. Til trods for de store ødelæggelser under den spanske erobring, eksisterer der stadig en pyramide af ekstraordinær størrelse her.

Tlaxcala, ligger i den nordlige del af delstaten Puebla. Man siger at det er her landets vugge lå. Herfra kommer den oprindelige kultur og
mange af traditionerne, der har haft stor indflydelse på udformningen af landet som vi kender det i dag. I Tlaxcalas historiske centrum finder man mange interessante steder, men det nok mest specielle her, er dets geografiske udformning.

Tecali de Herrera, en lille landsby der er kendt for sin
fremstilling af produkter i marmor og onyx. Hovedgaden har mere end én
kilometer med butikker der handler med kunst og andre spændende produkter. Alt sammen er 100% håndlavet i marmor og onyx. Der er design, farver og størrelser der overrasker enhver.

African Safari, en unik zoo. Her finder man primært Afrikanske dyr, i deres naturlige omgivelser.

Malinche, et bjerg lige nord for byen med en højde på 4461 meter. Dette bjerg bliver flittigt benyttet til vandreture, og mange vælger at
kombinere turen med en overnatning i telt eller hytte.

Og mange mange flere steder med kultur, historie og naturoplevelser. Acapulcos strande ved Stillehavet og strandene i Veracruz ud til den Mexicanske golf, er de nærmeste strande. Disse strande er oplagt til en weekendtur.

For yderligere information om skolen og vores spanskundervisning, se venligst vores hjemmeside på: www.livitspanish.com Informationen er på engelsk.
Kontaktinformation vil kunne findes nederst på hjemmesiden (email, telefonnumre og adresse). Kontakt os venligst på engelsk eller spansk.

Kontakt Info

info@livitspanish.com

 

USA
16206 E. Crestline Pl.
Centennial, CO 80015
+1 (303) 955-9135

 

Mexico
Privida Nuevo Leon No. 18
Colonia El Carmen
Puebla, Puebla, Mexico
CP 75230
+52 (222) 290-6060